HET KANTOOR

Home  /  HET KANTOOR

Per 1 januari 2022 is mijn kantoor verhuisd naar St. Josephstraat 126d (lancierskazerne) in Tilburg.

Geen dure kantoorvilla, maar een ruime, fijne kantoorruimte in een bedrijfsverzamelpand aan de rand van het centrum van Tilburg.  Het kantoor is gelegen op de eerste verdieping.

Voor het pand kan gratis geparkeerd worden op een afgesloten parkeerterrein.

Mijn kantoor is enkel op afspraak geopend.

Bereikbaarheid in verband met Corona

In deze voor iedereen onzekere periode staat de gezondheid van mijn klanten, van hun naasten en alle andere in mijn omgeving voorop. Met diep respect voor alle zorgverleners, doe ik datgene wat ik kan doen om verdere verspreiding van het Coronavirus (Covid-19) te voorkomen. 

Telefonisch, per Whatsapp of email blijf ik gewoon bereikbaar voor al uw vragen over scheiden, alimentatie, ouderschap, ouderlijk gezag, de zorgverdeling (“omgang”) of over de verdeling van een nalatenschap. 

Een (mediation)bespreking op mijn kantoor kan vooralsnog gewoon plaatsvinden mits er geen sprake is van gezondheidsklachten zoals door het RIVM beschreven. Mijn kantoor is groot genoeg om op 1,5 meter afstand van elkaar te blijven. Mocht u liever beeldbellen kan dat uiteraard ook.

Fris Advocatuur en Mediation is een eenmanszaak.

  • KvK-nummer: 68979576
  • BTW-ID nummer: NL001808673B71
  • IBAN: NL81KNAB0256367507 t.n.v. Fris Advocatuur en Mediation

Mijn advocatenkantoor beschikt niet over een derdengeldenrekening.

Annika Mudde-Zeevaart staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd op het rechtsgebied personen en familierecht.